Lid worden

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het vakgebied, neem deel aan programma’s speciaal ontwikkeld voor de professionals en meer. Lees meer over het lidmaatschap.

Lid worden

Waarom NVIA

BelangenbehartigingBelangenbehartiging
Kennis delenKennis delen
OpleidenOpleiden
Competentie ontwikkelingCompetentie ontwikkeling

NVIA leergangen

Een NVIA leergang is een meerdaagse opleiding die bijdraagt aan de ontwikkeling, het vergroten, verdiepen in vakkennis en competenties.

De leergang is door het bestuur van de Stichting Certificering van NVIA ontwikkeld en getoets aan de kennis- en kwaliteits-normen die de NVIA belangrijk vindt.

Op dit moment zijn twee leergangen beschikbaar, naast de kortlopende opleidingen en kennissessies van een dag of dagdeel.   

De NVIA leergangen die beschikbaar zijn en worden afgesloten worden met een diploma zijn:

  • Regisseur Collectieve Inkomens Adviseur
  • Erkend Risicoadviseur Duurzame Inzetbaarheid 

Regisseur Collectieve Inkomens Adviseur

Deze leergang is geschikt voor adviseurs die willen groeien of de bestaande kennis en vaardigheden om willen zetten naar up to date kennis en een hoogwaardig diploma. Te denken valt aan verzekeringsspecialisten (binnen- of buitendienst), accountants, branche-adviseurs. Maar ook medewerkers van arbodiensten of re-integratiebedrijven kunnen veel aan deze kennis hebben. Over deze leergang is een aparte pagina ontwikkeld. Als u hier klikt wordt u naar meer informatie over deze leergang doorverwezen. 

Erkend Risicoadviseur Duurzame Inzetbaarheid 

De Erkend Risicoadviseur is een persoon die zelfstandig in staat is om integraal inzicht te geven in de risico's die van invloed zijn op de bedrijfsvoering en bedrijfscontinuiteit van een onderneming. Op basis van de analyse kan de Erkend Risicoadviseur adviseren over de wijze waarop de onderneming met deze risico's om kan gaan. In samenwerking met NEN is deze opleiding tot stand gekomen. Als u hier klikt wordt u naar meer informatie over deze leergang doorverwezen.