Lid worden

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het vakgebied, neem deel aan programma’s speciaal ontwikkeld voor de professionals en meer. Lees meer over het lidmaatschap.

Lid worden

Waarom NVIA

BelangenbehartigingBelangenbehartiging
Kennis delenKennis delen
OpleidenOpleiden
Competentie ontwikkelingCompetentie ontwikkeling

NVIA leergang in eigen beheer

Een NVIA leergang in eigen beheer is een opleiding die bijdraagt aan ontwikkeling en vakkennis. De leergang is mede door de NVIA ontwikkeld vanwege de ontwikkeling van specifieke competenties die voor de inkomensprofessional van belang zijn.

Op dit moment biedt de NVIA de volgende leergang aan: 

De leergang gaat in op diverse modellen die gebruikt kunnen worden in het advies over duurzame inzetbaarheid. De specifieke ontwikkelingen gaan over de stappen van adviseren over dit onderwerp (adviestraject) en het op een gedegen wijze totstandkomen van het (betaalde) advies aan de werkgever. Na succesvolle afronding van de leergang ontvangt de kandidaat een diploma Erkend Risicoadviseur Duurzame Inzetbaarheid vanuit NEN.

De Erkend Risicoadviseur is een persoon die zelfstandig in staat is om integraal inzicht te geven in de risico's die van invloed zijn op de bedrijfsvoering en bedrijfscontinuiteit van een onderneming. Op basis van de analyse kan de Erkend Risicoadviseur adviseren over de wijze waarop de onderneming met deze risico's om kan gaan. In samenwerking met NEN is deze opleiding tot stand gekomen.