Lid worden

Lid worden

Waarom NVIA

BelangenbehartigingBelangenbehartiging
Kennis delenKennis delen
OpleidenOpleiden
Competentie ontwikkelingCompetentie ontwikkeling

Regiobijeenkomst bij Nedasco

 

 

Regiobijeenkomsten worden verspreid over het land verzorgd, door leden van NVIA. Het aantal deelnemers is maximaal 20. Een NVIA-bestuurder is aanwezig om het programma te leiden. Tijdens de regiobijeenkomst worden de meest relevante actualiteiten behandeld en de rest van het programma komt tot stand door inbreng van de leden. De NVIA borgt de kwaliteit van het programma en voorziet in de nodige materialen. De deelnemers ontvangen vooraf een opzet over de inhoud van de programma.

PE punten

Voor dit programma-onderdeel ontvangen de NVIA leden 6 PE punten. Er gelden 3 PE punten voor aanwezigheid en 3 PE punten voor de voorbereiding op de onderwerpen.

 

Algemene gegevens

  • Datum: dinsdag 26 juni 2018
  • Tijdstip: 14:00 - 16:00. Vanaf 13:30 uur wordt u verwacht in de ontvangstruimte, waar versnaperingen voor u klaarstaan. Om 14.00 start de bijeenkomst.
  • Locatie: Berkenweg 11, 3818 LA Amersfoort
  • Prijs: Deelnamekosten: Voor leden van de NVIA (excl. basis programma) is deze bijeenkomst gratis. Voor niet-leden en leden met een NVIA basisprogramma, bedragen de kosten € 125,- (excl. btw). In deze kosten zitten ook het bewijs van deelname inbegrepen dat men na deelname krijgt toegezonden.

De rol van de casemanager in de adviespraktijk (Marc Houtman)

Vanaf 25 mei is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing, wat privacy verplichtingen geeft aan werkgevers.

De AVG heeft invloed op het verzuim- en re-integratiebeleid van werkgevers, van klein tot groot.  Wie heeft welke rol en wat is de rol van de casemanager om toch schadelastbeheersing te realiseren? De Autoriteit Persoonsgegevens heeft hier al iets over gezegd waar werkgevers rekening mee moeten houden. Wat zijn de oplossingen voor de werkgever? 

 

Ontwikkelingen rond Wet Arbeidsmarkt in Balans en WIA 10 naar 5 jaar (Janthony Wielink)

Wordt de loondoorbetatingsverplichting terugebracht naar 1 jaar en de WIA naar een duur van 5 jaar?

Janthony neemt u mee in de laatste ontwikkelingen rond de Wet Arbeidsmarkt in Balans. 

Sprekers

Marc Houtman

Teammanager Be Suitable

"De praktijk vanuit de visie van Marc Houtman"

Janthony Wielink

Directeur Enkwest Opleiding en Advies

"De laatste ontwikkelingen over het Regeerakkoord"